Våre ansatte

Hos oss får du faste kontaktpersoner der veien til informasjon og hjelp blir kort og direkte. Vi er opptatt av personlig service og tilpasning, slik at din kontakt med regnskapsfører blir enklest mulig. Her finner du en oversikt over våre ansatte.

Anita Strand Juvkam
Anita Strand Juvkam
Regnskapskonsulent

Anita har vokst opp i Ulnes, men bor nå på Fagernes. Ved siden av jobb går dagene i fritidsaktiviteter med mann, barn og hund, reising eller å se på tv serier. I tillegg kan vi nevne at hun er nest yngst på kontoret.

Bachelor i økonomi og administrasjon på Lillehammer 2014-2017. Har jobbet med regnskap siden 2021.

Elisabeth Kirkeengen
Elisabeth Kirkeengen
Statsautorisert regnskapsfører

Elisabeth har vokst opp på gård i Vestre Slidre, og bor i dag fortsatt på gård, et steinkast unna barndomshjemmet. Når Elisabeth ikke er på jobb, er hun stor sett å finne på en fritidsaktivitet med mann og barn, på fjelltur, eller ryddende i en bod.I tillegg kan vi nevne at hun (under tvil) tilhører den yngre garde her på kontoret. 

Bachelor i Regnskap- og økonomirådgivning på Høgskolen Innlandet 2017-2023. Lønn- og Personal på NKI 2012-2013. Har jobbet med regnskap siden 2013.

Ann Kristin Djupdal
Ann Kristin Djupdal
Regnskapskonsulent

AnnKi er oppvokst i Ulnes og nå bosatt på Fagernes. Hun er glad i fjellet, og er gjerne å finne på en liten fjelltopp på fritiden. I tillegg er hun en racer på system og orden, så vel hjemme som på jobb.

3-årig handel og kontor. Har jobbet i bank, og siden 2004 som regnskapsfører.

Monica Strand
Monica Strand
Statsautorisert regnskapsfører

Monica har vokst opp i Rogne, og bor nå på Fagernes. Ved siden av jobb går tiden til Monica med på å trene, reise på turer med samboer og nettshopping. Hun tilhører definitivt den yngre garde, og som yngst her på kontoret hjelper hun oss med å dra ned snittet.

Bachelor i økonomi og administrasjon på Lillehammer 2016-2020. Påbygningsstudium regnskapsførerfaget. Har jobbet med regnskap siden 2018. Statsautorisert regnskapsfører siden 2022.

Steffen Tronrud Gjevre
Steffen Tronrud Gjevre
Statsautorisert regnskapsfører

Steffen har vokst opp på Leira, men er nå bosatt på et småbruk i Bagn. Når Steffen ikke er på jobb, går tiden med til familie, ski og sykkelturer + div. prosjekter på garden. I tillegg kan vi nevne at han tilhører den yngre garde på kontoret, og at han som mann (mentalt) nok vil tilhøre denne kategorien mange år til.

 

Bachelor i økonomi og administrasjon på Lillehammer 2009-2012. Påbygningsstudium regnskapsførerfaget. Har jobbet med regnskap siden 2012. Statsautorisert regnskapsfører siden 2018.

Mona Lokreim
Mona Lokreim
Regnskapskonsulent

Mona vokste opp i Vang og flyttet senere til Oslo hvor hun bodde i 8 år. Nå er hun bosatt i Heggenes med sin mann. Hun har to voksne barn som har forlatt redet. På fritiden liker hun å være sammen med familie og venner, og er glad i turer både i fjellet og i skog og mark. Liker også å lese bøker. Hun er glad i å utforske nye steder og reiser gjerne til varmere strøk og storbyer. Mona er den yngste i «gæmlisgjengen».

Markedsføring ved Norges Markedsføringshøyskole. Har jobbet i økonomiavdelingen i Bennett Reisebureau i Oslo. Jobbet i bank i Øystre Slidre. Har jobbet med regnskap siden 2002.

Bjørg Goflebakke Berg
Bjørg Goflebakke Berg
Regnskapskonsulent

Bjørg er oppvokst i Rogne. Er nå bosatt i Volbu på gårdsbruk med mjølk/kjøttproduksjon. Hun er gift og har tre voksne gutter. På fritiden liker hun å drive med håndarbeid, gå turer i skog og mark og være sosial med familie og venner.

3-årig Handel og kontor. Har jobbet innen regnskap siden 1987.

Lis Jørgensen
Lis Jørgensen
Statsautorisert regnskapsfører og daglig leder

Lis er bosatt på gård i Skaveldbygda på Leira, her driver hun og samboer Nils med kjøttproduksjon i form av ammekyr. Skulle det være tid til overs liker Lis å lese og å komme seg ut på tur i skog og mark.

Agronom og agroteknikker i regnskap/økonomi - Valle Landbruksskole 1985-1988. Høyskolestudium regnskap og økonomi - Høyskolen i Hedmark 2005 – 2008. Har jobbet med regnskap siden 1989. Statsautorisert regnskapsfører siden 2008.